Fotograf - heltidstjänst

Malmö, Sverige

Vi på Byrd vill stärka vår svenska närvaro med start i Skåne och därför vill vi nu anställa en fotograf på heltid som kan hjälpa oss täcka breaking news i Malmö med omnejd.

Byrd är en ledande leverantör på breaking news-bilder och video i Danmark. Vi expanderade till Sverige med start Skåne i 2018 där vi nu har tillräckligt många klienter för att vi nu behöver förstärkning. Tidigare erfarenhet inom nyhetsbranschen är meriterande men inte måste. Däremot måste du vara fotograf sedan tidigare och ha ett intresse och driv för att följa med i nyheter för att kunna trivas och leverera i rollen. Vi kommer se till att du blir upplärd av vår chefsfotograf till att bli vår vassaste fotograf i Sverige. 

Om tjänsten:

  • Ansvara för att följa breaking news och själv åka på foto- och videouppdrag runtom Malmö med omnejd
  • Tipsa media om bild- och videomaterial

Om dig:

  • Du är självgående, har god arbetsmoral och tydlig drivkraft
  • Du är duktig på att bygga och behålla professionella relationer
  • Du är erfaren inom både stillbild och video.
  • Du har ett tydligt intresse och driv för att följa med i media- och nyhetsbranschen 
  • Du är bosatt i Malmö, har körkort och tillgång till bil

Meriterande:

  • Erfarenhet inom breaking news/nyhetsbranschen

Du kommer att bli en viktig del av ett dansk-svenskt team som ger allt de kan för att Byrd ska bli förstahandsvalet när det gäller nyhetsmaterial. Vi jobbar med nyhetsdygnet vilket innebär att arbeta när andra inte arbetar. Detta är inte ett 9-17 jobb - vi gick från ingenting till den största nyhetsleverantören i Danmark inom sex månader och det kräver hårt men belönande arbete att göra detsamma i Sverige!

Vi erbjuder en fulltidstjänst med en konkurrenskraftig lön. Vårt kontor är baserat i Köpenhamn, Danmark och vi ser gärna att du är på kontoret en gång i veckan. Skicka in din ansökan (CV + personligt brev + arbetsprover/hemsida) - vi tar emot ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten så tveka inte att höra av dig till vår Sverige-ansvarige Emmy Richardsson som finns på emmy@byrd.news.

Ansök nuApply NowAnsøg nu